Să cântă manele aicea? Să cântă, să cântă! Și când spun aicea ma refer la celebrul festival Neversea. Da ați auzit bine!

Dj-ul suedez Salvatore Ganacci, cunoscut în toată lumea pentru stilul său neconformist a ales să mixeze și o manea la festival.

Probabil vă imaginați deja huiduielile ce au venit odată cu melodia „Așa sunt zilele mele” a lui Adrian Minune. Dar nu a fost așa. Deloc! Iată mai jos reacția publicului.

Soc, senzațional, nemaivăzut și toată colecția de titluri ale tabloidelor! Nu numai că tinerii care nu ascultă manele nu au fost oripilați dar mai și știau perfect versurile melodiei.

Prin urmare, s-a dovedit din nou că superioritatea asta față de manele nu e decât o încercare lamentabilă a unora de a ieși din anonimat și de încerca să pară mai intelectuali decât sunt.

Reacția de pe Facebook a ambasadei Suediei la București ne arată, din păcate, că nu am evoluat deloc atunci când vine vorba de toleranță.

„Aşa sunt zilele mele, Una bună, Zece în care nu îi desconsider pe ceilalţi în funcţie de cine sunt, pe cine iubesc sau ce fel de muzică ascultă”, a fost postarea Ambasadei pe pagina oficială de Facebook.

Următorul nivel: Florin Salam, live la Untold 🙂

Share: