Am reușit într-un final să fugim un weekend din București! Primul din vara această! Și pentru că nu am toate țiglele pe casă m-am gândit să scriu articolul asta de pe plajă!

Am o perioadă foarte aglomerată la serviciu încercând să finalizez cu succes un proiect început acum doi ani și jumătate.

Este un proiect care a pornit de la două, trei cuburi plimbate pe o plânșa de desen virtuală și care a evoluat, de la o zi la alta pentru ca acum să se materializeze sub forma unei fabrici complet automatizate.

E greu să exprimi în cuvinte satisfacția pe care o ai atunci când un simplu desen făcut de tine ajunge să devină la un moment dat realitate!

Din păcate, în continuare la noi în țară nu este apreciată suficient dedicarea pe care unii oameni o au pentru jobul lor. Suntem departe de unde ar trebui să fim ca și nivel salarial. Și am senzația că la cum se mișcă lucrurile așa o să rămânem mult timp de acum încolo!

Atunci când în singurul tău weekend liber te gândești tot la ce ai lăsat neterminat la job, cred că e vorba de pasiune. Deja nu mai e doar acea responsabilitate pe care o ai pentru ca la final de luna să îți iei salariul. E mai mult decât atât!

Până când se va schimba ceva și pe la noi, rămân cu satisfacția lucrului bine făcut și cu mândria că la final, rămâne ceva în urma mea!

Hai noroc, gata cu gândurile despre job. Puțină relaxare!

Share: